//

وحید بهشتی و ۲۸  روز اعتصاب غذا با هدف تروریستی شناختن سپاه از سوی بریتانیا

تحصن و اعتصاب غذای وحید بهشتی، فعال حقوق بشر و مدیر رسانه خبری «دُر تی‌وی»، مقابل وزارت خارجه بریتانیا در لندن، روز چهارشنبه ۲ فروردین وارد بیست و هشتمین روز خود شد. به گزارش فرانیوز به نقل از رادیو فردا، وحید بهشتی، روزنامه‌نگار ۴۴ ساله ایرانی-بریتانیایی، خواستار تروریستی شناختن سپاه پاسداران از سوی کشورهای اروپایی است و گفته که به تحصن و اعتصاب غذای خود تا زمان گنجانده شدن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی بریتانیا ادامه خواهد داد. اعتصاب غذای آقای بهشتی اکنون هفت روز طولانی‌تر از اعتصاب غذای ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری، زندانی سابق ایرانی-بریتانیایی است که

خواندن این مطلب 5 دقیقه طول میکشد.

تحصن و اعتصاب غذای وحید بهشتی، فعال حقوق بشر و مدیر رسانه خبری «دُر تی‌وی»، مقابل وزارت خارجه بریتانیا در لندن، روز چهارشنبه ۲ فروردین وارد بیست و هشتمین روز خود شد.

به گزارش فرانیوز به نقل از رادیو فردا، وحید بهشتی، روزنامه‌نگار ۴۴ ساله ایرانی-بریتانیایی، خواستار تروریستی شناختن سپاه پاسداران از سوی کشورهای اروپایی است و گفته که به تحصن و اعتصاب غذای خود تا زمان گنجانده شدن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی بریتانیا ادامه خواهد داد.

اعتصاب غذای آقای بهشتی اکنون هفت روز طولانی‌تر از اعتصاب غذای ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری، زندانی سابق ایرانی-بریتانیایی است که او نیز در مقابل ساختمان وزارت امور خارجه بریتانیا تحصن کرده بود.

روزنامه بریتانیایی گاردین روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای که با وحید بهشتی انجام داده، نوشته در روزهای اخیر آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب سیاست خارجی بریتانیا به دیدار وحید بهشتی رفته، اما تاکنون هیچ‌یک از وزیران دولت بریتانیا با او ملاقات نداشته‌اند.

با این‌حال، تام توگندهات، وزیر امنیت بریتانیا به رسانه‌ها گفته است که از دیدار با وحید بهشتی خوشحال می‌شود و افزوده که دولت متبوعش «در حال افزایش فشارها علیه فعالیت‌های سپاه پاسداران است.»

ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر با برگزاری راهپیمایی‌های متعدد خواستار افزوده شدن سپاه پاسداران به فهرست تروریستی شده‌اند، اما مقام‌های اروپایی در این باره ملاحظاتی دارند.

به نوشته گاردین، آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب سیاست خارجی بریتانیا، اخیراً در یکی از جلسات تبادل نظر سیاست خارجی گفته که این امر «ساده نیست» و وزارت خارجه بریتانیا نگران است که اگر سپاه پاسداران را بر اساس قانون تروریسم ۲۰۰۰ ممنوع اعلام کند، ممکن است سفیر بریتانیا در ایران اخراج شود.