به گزارش فرانیوز به نقل از ایران وایر، احمد شکرچی، روز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲، در اینستاگرام خود تصویری از یک نامه اداری را منتشر کرد که بر اساس آن قرارداد پیمانی او توسط هیات اجرایی جذب دانشگاه بهشتی تمدید نخواهد شد.
بر اساس اطلاعات موجود در سایت دانشگاه بهشتی، احمد شکرچی، رتبه استادیاری این دانشگاه را داشته و در حوزههای جامعهشناسی حقوقی و هنجارهای اجتماعی، جامعهشناسی سیاسی و تکوین دولت مدرن و سیاستگذاری اخلاقی مشغول به تحقیق و تدریس بود.
از زمان آغاز جنبش دانشجویی ۱۴۰۱ ایران در میانه جنبش زن، زندگی، آزادی، علاوه بر بازداشتهای گسترده و اخراج و تعلیق دانشجویان معترض، شماری از استادان دانشگاههای ایران به خاطر حمایت از دانشجویان معترض از کار تعلیق یا اخراج شدهاند.
در روز نهم بهمن ماه نیز خبرگزاری هرانا از اخراج مصطفی آذرخشی، عضو هیات علمی دانشکده الهیات و ادیان و استادیار دانشگاه «شهید بهشتی» خبر داده بود.
آقای آذرخشی در مهر ماه امسال به دلیل امضای یک بیانیه با درخواست آزادی دانشجویان معترض بازداشتی، از تدریس در این دانشگاه تعلیق شده بود.
علی شریفی زارچی، عضو هیئت علمی بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، آمنه عالی و حمیده خادمی، دو عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران و مسعود علیا و امیر مازیار، استادان فلسفه دانشگاه هنر تهران از جمله اساتید شناخته شدهای هستند که طی ماههای گذشته ممنوع التدریس شدهاند.
علی شمسیپور، سخنگوی وزارت علوم، در تابستان امسال با تأیید «اخراج» یا «تعلیق» ۵۸ تن از استادان دانشگاه در دولت ابراهیم رئیسی گفته بود که شماری از آنان در اعتراضات «کنشگری مجرمانه داشتند».
شوراهای صنفی دانشجویان ایران پیشتر در واکنش به اخراج گسترده استادان دانشگاه آن را بخشی از «پروژه بزرگتر تصفیه دانشگاهها در سراسر کشور» خوانده بود.