به گزارش فرانیوز، صفحه اینستاگرامی این انجمن روز جمعه ۲۴ آذرماه نوشت که کمیته مرکزی وزارت بهداشت، مطهره گونهای، دبیر سیاسی سابق این انجمن، را به مدت «۲۴ ماه» و مهدی هادیزاده، دبیر رسانه اسبق آن را «۱۲ ماه» از تحصیل تعلیق کرده است.
این دو دانشجو همچنین به «تغییر محل تحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل» محکوم شدهاند.
بر همین اساس کیان بنیهاشمی و فاطمه غریبی، دو عضو اسبق این انجمن نیز در رأی شورای بدوی انضباطی دانشگاه تهران به «دو نیم سال» محرومیت از تحصیل محکوم شدهاند.
شوراهای صنفی دانشجویان کشور روز یکشنبه ۱۹ آذرماه اعلام کرد که کمیته انضباطی دانشگاه تهران برای دستکم ۳۰ دانشجوی دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه پرونده انضباطی تشکیل داده است.
کانال تلگرامی این شورا نوشت که این دانشجویان به اتهام «شرکت در تجمع اعتراضی روز دانشجو» به کمیته انضباطی احضار شدهاند.
هفته گذشته همزمان با روز دانشجو در ایران، دانشجویان شش دانشگاه با صدور بیانیه مشترکی نوشتند «دستگاه سرکوب با مداخله حداکثری در فضای دانشگاه به دنبال خاموشکردن صدای جنبش دانشجویی است»
دانشجویان دانشگاههای تهران، شهید بهشتی (ملی)، علامه طباطبایی، فردوسی مشهد، اصفهان و یزد در بیانیه خود تاکید کردند: «مقاومت در برابر سلطهگری بیحد و حصر که حذف تشکلهای دانشجویی و عَلَمکردن آییننامههای انضباطیِ ضد دانشگاهی فقط جلوههایی از آن است؛ ضروریتر از هر زمانی به نظر میرسد.»
از آغاز جنبش «زن، زندگی، آزادی»، ۷۲۵ دانشجو در ۴۹ شهر ایران بازداشت شدهاند. مقایسه این تعداد با کل تعداد بازداشتیها در این مدت نشان میدهد که از هر ۷ تن بازداشتی، دستکم یک تن دانشجو بوده است. شوراهای صنفی دانشجویان کشور در فروردین۱۴۰۲ از تعلیق و اخراج دستکم ۴۳۵ دانشجو پس از اعتراضات خبر داده بود.