مجاهد کورکور
/

ضرب و شتم مجاهد کورکور در زندان پس از اقدام به خودکشی

به گفته یک منبع آگاه مجاهد کورکور در اعتراض به بلاتکلیفی خود در زندان دست به خودکشی زده که ناموفق بوده اما بعد از این اقدام آنقدر به دست ماموران زندان شیبان مورد ضرب و شتم قرار گرفته که او را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

خواندن این مطلب 10 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، ایران وایر دراین باره نوشت: بر اساس اطلاعات رسیده مجاهد کورکور از بازداشت‌شدگان ایذه که در زندان شیبان اهواز زندانی است برای دومین بار اقدام به خودکشی کرده است.

مردادماه سال گذشته بعد از ماه‌ها حبس  این زندانی در سلول انفرادی خانواده مجاهد کورکور موفق به دیدار او شده و از وخامت وضعیت جسمی و روحی وی خبر داده بودند.

ماموران امنیتی شامگاه ۳۱خرداد ۱۴۰۲ پس از یورش به منزل خانواده مجاهد کورکور، گوشی نگار یکی از خواهران او را توقیف کرده و به اجبار از او فیلمبرداری کرده بودند.

ماموران برای تحت فشار قرار دادن مجاهد ویدیوی این یورش را در هنگام بازداشت «نگار»، برای مجاهد کورکور نمایش داده و به او گفته‌اند: «بلایی که تو فکر می‌کنی یا دوست داریم را سر خواهرت می‌آوریم».

این اتفاق موجب شد مجاهد کورکور تحت فشار روحی و روانی وارد شده دست به خودکشی بزند که خوشبختانه ناموفق بود.

به دنبال اقدام به خودکشی این زندانی سیاسی، مقامات زندان شیبان به والدین او اجازه ملاقاتی کوتاه با فرزندشان را دادند.

منابع آگاه نزدیک به خانواده این زندانی گفتند که او در این ملاقات به والدینش «التماس» کرده و از آن‌ها خواسته که «واقعیت» را درباره نگار به او بگویند.

والدین مجاهد کورکور بعد از ملاقات از وخامت حال روحی و جسمی او در زندان خبر داده بودند.

مجاهد کورکور از سال گذشته و بعد از بازداشت توسط ماموران امنیتی برای اعتراف اجباری درباره پرونده کشته شدن «کیان پیرفلک» و کشته‌شدگان اعتراضات ۲۵آبان۱۴۰۱ در ایذه تحت فشار قرار دارد.

حکم اعدام مجاهد کورکور در تاریخ ۱۸فروردین ۱۴۰۲ در حالی توسط قوه‌قضاییه جمهوری اسلامی تایید شد که خانواده پیرفلک بارها به‌صراحت نیروهای حکومتی را قاتل فرزندشان معرفی کرده‌اند.

اگرچه اعلام شده است که حکم اعدام مجاهد کورکور «غیر قطعی» و قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است، اما روند بازداشت و دادرسی ناعادلانه در این پرونده،موجب نگرانی کنشگران حقوق بشر ایران شده است.

«ماه‌منیر [زینب] مولایی‌راد»، مادر کیان پیرفلک پیش از این با تاکید بر به رگبار بسته شدن خودرویشان از سوی ماموران امنیتی، عکسی از خود دست در دست مادر مجاهد کورکور منتشر کرد و در حمایت از آن‌ها اعلام کرد از مجاهد و خانواده‌اش شکایتی ندارند.

«میثم پیرفلک»، پدر کیان هم که در جریان شلیک به خوردویشان به‌شدت مجروح شده است، پس از اطلاعیه قوه‌قضاییه، ویدیویی از خود منتشر و در آن اتهامات وارد شده به مجاهد کورکور را رد کرد.

او در این ویدیو گفت: «دادخواه خون پسرم هستم. من هیچ شکایتی از مجاهد کورکور و بچه‌های ایذه نکرده و نخواهم کرد چون من و همسرم به چشم خود دیدیم که نیروهای امنیتی به فرماندهی سردار عیدی علیپور، ماشین ما را به رگبار بستند، مرا زخمی کردند و پسرم را به قتل رساندند».

در تیرماه ۱۴۰۲، به‌دنبال نگرانی‌ها برای اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام ماهد کورکور، سازمان عفو بین‌الملل که از آغاز اعتراضات سراسری در ایران بارها با صدور بیانیه خواستار توقف سرکوب و صدور احکام سنگین برای معترضان شده بود، در بیانیه جدید خود  از رییس قوه‌قضاییه جمهوری اسلامی خواست فورا حکم اعدام مجاهد کورکور را «لغو» کند.

عدم دسترسی مجاهد کورکور به درمان و مصدومیت شدید او در پی حمله نیروهای امنیتی، از جمله مواردی است که در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل آمده است. علاوه‌بر این، در این بیانیه گفته شده که این معترض ایذه‌ای در طول بازداشت نیز به جای، درمان تحت شکنجه قرار گرفته است.

نیروهای امنیتی در روز سه‌شنبه ۲۹آذر۱۴۰۱، با حمله مسلحانه به روستای «پرسوراخ» در اطراف ایذه، دو تن از جوانان معترض به نام‌های »محمود احمدی» و «حسین سعیدی» را کشتند و مجاهد[عباس[ کورکور را نیز بازداشت کرده و رسانه‌های حکومتی، این‌بار او را متهم کشته شدن کیان پیرفلک و دیگر کشته‌شدگان ۲۵ آبان ایذه معرفی کردند.