خالد مشعل: حمله به اسرائیل توسط حماس با انتقال سلاح و تجربیات جمهوری اسلامی و حزب‌الله بود

رهبر حماس در خارج فلسطین گفت: حمله روز ۱۵ مهر به اسرائیل برنامه‌ریزی شده بود و ایران و حزب‌الله با انتقال سلاح و تجربیات خود، از حماس حمایت کردند.

خواندن این مطلب 8 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، خالد مشعل به شبکه الحدث گفت: حماس خواستار حمایت بیشتر است.

طی روزهای اخیر رسانه واشنگتن‌ پست با انتشار گزارشی نوشت: مقامات آمریکایی مدرکی مبنی بر نقش مستقیم تهران در قتل عام مردم اسرائیل ارائه نکرده‌اند اما یک گروه دو حزبی در نامه‌ای خواستار تحریم‌های بیشتر شده‌اند.

نمایندگان جاش گاتهایمر و دان بیکن، دوشنبه شب نامه‌ای با امضای بیش از ۱۱۰ قانونگذار به کاخ سفید ارسال کردند و خواستار تحریمهای مالی تهاجمی‌تر علیه ایران شدند.

آنها همچنین به روابط بین تهران و شبه نظامیانی که حمله خونین به اسرائیل را انجام دادند.

در این نامه با حمایت بیش از ۶۰ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمده است که دولت باید فروش نفت ایران به کشورهای دیگر مانند چین را با هدف خشک کردن یکی از منابع اصلی تامین مالی رژیم مسدود کند.

تاکنون کاخ سفید این رویکرد را اتخاذ نکرده است اگرچه موضع آن میتواند به سرعت تغییر کند.
در این گزارش آمده است، هر گونه اقدام علیه ایران خطر تشدید درگیری منطقه‌ای را به همراه دارد که دولت بایدن میخواهد تا حد امکان آن را آرام کند و محدود کردن فروش نفت ایران میتواند قیمت جهانی گاز را پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال آینده افزایش دهد.

طبق گزارش، نحوه واکنش دولت میتواند به نتیجه گیری سازمان های اطلاعاتی آمریکا در مورد نقش ایران در حمله حماس بستگی داشته باشد.

مقامات آمریکایی پیشتر به واشنگتن پست گفته بودند که حماس از ایران تسلیحات و آموزش دریافت کرده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر ارتباط مستقیم ایران با این کشتار ارائه نکرده است.

نامه جدید به بایدن از ایالات متحده میخواهد که قطر و ترکیه را نیز تحت فشار قرار دهند تا تمام روابط با حماس را متوقف کنند و تحریمهای موشکی بالستیک علیه ایران را که قرار بود روز چهارشنبه منقضی شود، مجدداً اعمال کنند علاوه بر این درآمد این کشور از فروش نفت به چین را کاهش دهند.

در نامه کنگره آمده است؛ جمهوری اسلامی باید به طور کامل به خاطر نقش مستمر خود در تأمین مالی حماس و ترور اسلامی پاسخگو باشد.
آنها تاکید کرده‌اند که ما از دولت میخواهیم تمام اقدامات لازم را برای قطع منابع مالی ایران انجام دهد. این شامل اجرای حداکثری همه تحریمهای آمریکا و انجام هر اقدامی برای پایان دادن به تجارت نفت ایران به چین است.

وزارت خزانه‌داری در بیانیه ای به حدود هزار تحریمی که این وزارتخانه قبلاً علیه افراد و نهادهایی که توسط ایران و گروههای نیابتی مانند حماس و حزب الله تأمین مالی میشوند قبل از حمله ماه جاری اعمال کرده بود اشاره کرد.
در این بیانیه آمده است ما به اقدامات لازم برای مقابله با فعالیت بی ثبات کننده ایران در منطقه و سراسر جهان ادامه خواهیم داد.

اگر ایالات متحده تصمیم به مجازات ایران بگیرد درآمد نفتی این کشور یک هدف آشکار خواهد بود.

پیش از این مقامات ایالات متحده و دولت قطر هفته گذشته توافق کردند که یک صندوق شش میلیارد دلاری کمک‌های بشردوستانه برای سازمانهای غیر دولتی در ایران را که از طریق فروش نفت ایران تامین می شود به حالت تعلیق درآورند.