به گزارش فرانیوز، ۴۴ فعال مدنی زندانی کنونی و سابق در این بیانیه هدف از «پروندهسازی» علیه خانم اکبری منفرد را «شکنجه» این زندانی سیاسی و خانوادهاش عنوان و تأکید کردهاند: «دستگاه قضا نمیتواند با پروندهسازی و تحمل حبسهای بیپایان، دادخواهی را متوقف کند.»
نویسندگان در ادامه خواستار آزادی «فوری و بیقید و شرط» خانم اکبری منفرد و «توقف روند پروندهسازی» علیه او شدند.
حساب توئیتری منسوب به گلرخ ایرائی، زندانی سیاسی، اخیرا اعلام کرد که مریم اکبریمنفرد که اکنون اواخر دوران محکومیت ۱۵ ساله خود را سپری میکند، با «دو پرونده امنیتی» و «شش عنوان اتهامی جدید» روبرو شده است.
خانم اکبریمنفرد در مورد یک پرونده جدید به «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی»، «نشر اکاذیب»، «توهین به رهبری» و «تشویق مردم به بر هم زدن نظم عمومی کشور» متهم شده است.
در جلسات بازپرسی مصادیق اثبات اتهامات مطرحشده، «نامهها، حمایتها، گزارشات و اخباری» اعلام شده که در فضای مجازی با نام خانم اکبری منفرد منتشر شده است.
مریم اکبری منفرد، متولد سال ۱۳۵۴ متأهل و دارای سه فرزند است. او ۱۰ دی ۱۳۸۸ در پی اعتراضات عاشورا در آن سال بازداشت شد و توسط ابوالقاسم صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
به گفته همسرش از سال ۱۳۹۲ و با تغییر قانون مجازات اسلامی، به صورت «غیرقانونی» و «برخلاف قوانین جمهوری اسلامی» در زندان به سر میبرد.
این زندانی سیاسی به «هواداری از سازمان مجاهدین خلق» متهم است. اما به گفته همسرش، حسن جعفری، او «یک زن خانهدار و مادر سه دختربچه» بوده و تنها ارتباط او با این سازمان «چند تماس تلفنی با خواهر و برادرش در کمپ اشرف در عراق» بوده است.
دو برادر خانم اکبری منفرد در سالهای ۶۰ و ۶۳ و یک خواهر و یک برادرش نیز در تابستان ۶۷ در جریان کشتار دستهجمعی زندانیان سیاسی اعدام شدهاند.
پیش از این نیز شماری از نهادهای بینالمللی، از جمله سازمان عفو بینالملل پیش از این خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط مریم اکبری منفرد شدهاند.