مسیح علینژاد در مقاله ای که در مجله تایم منتشر شده است با درخواست از دولت بریتانیا برای قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی نوشت: «واقعیت دردناک این است که اروپا در اثر بیعملی زمینگیر شده است. در حالی که بریتانیا در حمایت نظامی از اوکراین در برابر روسیه نقش محوری را در اروپا دارد اما برای برخورد با سپاه تردید به خرج میدهد.»
به گزارش فرانیوز، به نقل از شبکه خبری ایران اینترنشنال، مسیح علینژاد، فعال سیاسی و روزنامهنگار، در مطلبی در مجله تایم با اشاره به تهدیدهای سپاه علیه خود و سایر فعالان سیاسی گفت: «اعمال تحریمهای کوچک بر افراد و نهادهایی که در خارج دارایی ندارند و قصد سفر به خارج کشور را نیز ندارند، کافی نیست.»
این روزنامهنگار و فعال سیاسی خاطرنشان کرد: بریتانیا حتی جمهوری اسلامی را به خاطر کشتن و ناتوانسازی شهروندان بریتانیایی نیز مجازات نکرده که از آن جمله میتوان به حمله هوایی سپاه به کشتی تجاری مرسر استریت در ژوییه ۲۰۲۱ که به کشته شدن دو نفر از جمله یک شهروند بریتانیایی منجر شد و نیز حمله سال گذشته به سلمان رشدی اشاره کرد.
علینژاد تاکید کرد چالشی که اروپا با آن روبهروست تنها حفاظت از شهروندان خود نیست بلکه حمایت از ارزشهایی همچون آزادی، دموکراسی و حقوق بشر نیز مطرح است.
او نوشت: «واقعیت دردناک این است که اروپا در اثر بیعملی زمینگیر شده است. در حالی که بریتانیا در حمایت نظامی از اوکراین در برابر روسیه نقش محوری را در اروپا دارد اما برای برخورد با سپاه تردید به خرج میدهد.»
این چهره مخالف جمهوری اسلامی از دولت بریتانیا خواست با قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی، اقدامی ملموس انجام داده و از امنیت شهروندان خود محافظت کند.
مسیح علینژاد همچنین با اشاره به سفر نخستوزیر بریتانیا به آمریکا، از جو بایدن خواست در این فرصت به ریشی سوناک یادآوری کند اکنون زمان تروریست شناختن سپاه پاسداران است.
او در بخشی از این مقاله با اشاره به انتقال فعالیتهای ایراناینترنشنال از دفتر لندن به واشینگتن به دلیل تهدیدهای جمهوری اسلامی نوشت: دولت بریتانیا باید برای متوقف کردن سپاه و فعالیتهای تروریستی آن در سراسر جهان اقدامهای بیشتری انجام دهد.
علینژاد تاکید کرد: «وضعیت در بریتانیا چنان وخیم شده که ایراناینترنشنال که با پخش ماهوارهای خبرهای معتبر، باعث برآشفتگی رژیم ایران شده بود، ناچار شد در ماه فوریه از بریتانیا خارج شود.»
او افزود: «چطور ممکن است بریتانیا با داشتن یکی از پیشرفتهترین ساختارهای امنیتی جهان، در خاک خود قادر به حفاظت از مردم نباشد؟»