غزه

رسانه های اسرائیلی: حماس پیشنهاد آتش‌بس دو ماهه را رد کرد

جروزالم پست به نقل از دیگر رسانه‌های اسرائیلی در روز سه شنبه گزارش داد که حماس پیشنهاد اسرائیل برای آتش بس دو ماهه در ازای آزادی همه گروگان‌ها را رد کرده است.

خواندن این مطلب 6 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، این در حالی است که روز یکشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در بیانیه‌ای ویدیویی اعلام کرده بود اسرائیل به طور کامل درخواست حماس برای «تسلیم‌شدن» در ازای آزادی ۱۳۶ گروگان باقی‌مانده در غزه را رد می‌کند.

نخست وزیر اسرائیل گفته بود حماس در ازای آزادی گروگان‌ها خواستار پایان جنگ، خروج نیروهای ما از غزه، آزادی همه قاتلان و متجاوزان به نیروهایمان و دست نخورده ماندن حماس است.

نتانیاهو تاکید کرده بود قبول درخواست حماس بدین معنی است که «سربازان اسرائیلی بیهوده جان دادند و نمی‌توانیم امنیت را برای شهروندان خود تضمین کنیم. نمی‌توانیم تخلیه‌شدگان را به خانه‌هایشان بازگردانیم و ۱۵ مهر آینده فقط موضوع زمان خواهد بود.»

به گزارش رویترز،‌ سخنگوی ارتش اسرائیل، دانیل هاگاری گفت پس از تیراندازی شبه‌نظامیان به یک تانک در کنار دو ساختمان که سربازان اسرائیلی برای تخریب آنها مین گذاری کرده بودند، ۲۱ سرباز بر اثر انفجار کشته شدند. پیشتر گزارش شده بود که سه سرباز نیز در یک حمله جداگانه در جنوب غزه کشته شدند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، نیز در همین رابطه گفت: «دیروز (دوشنبه) یکی از سخت ترین روزهای خود را از زمان شروع جنگ تجربه کردیم. به نام قهرمانانمان، به خاطر جانمان، تا پیروزی مطلق دست از مبارزه برنخواهیم داشت.»

رویترز اظهارات یک فلسطینی ساکن غزه به نام ابوخالد را منتشر کرد که گفته است: «مقاومت گفته بود که غزه را به گورستانی برای اشغال تبدیل خواهد کرد و این همان چیزی است که در حال رخ دادن است.»

بلینا رودز نیز در خیابانی در اورشلیم گفت: «می دانید، اینها (سربازان کشته شده) پسران ما هستند، اینها برادران ما هستند، این وحشتناک است، اما ما باید کاری را که لازم است انجام دهیم تا ۱۵ مهردیگر تکرار نشود.»

او گفت: «شما باید از شر حماس خلاص شوید و غزه را برای ما امن کنید وگرنه ما جایی برای زندگی نداریم.»

حماس و متحدانش در ۱۵ مهر به جنوب اسرائیل حمله کردند و بیش از ۱۲۰۰ نفر را کشتند که بیشتر آنها غیرنظامی بودند.

اسرائیل می‌گوید هنوز ۱٣۰ گروگان در غزه هستند اگرچه احتمالا حدود ۱۰۰ تن از آنها زنده مانده‌اند.

ایالات متحده، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.