/

تهدید وزیر آموزش و پرورش به کنترل معلمان در فضای مجازی؛ شاهد یک ولنگاری هستیم،  به زودی اقدام می کنیم

وزیر آموزش و پرورش با ابراز تاسف از آنچه در فضای مجازی درباره حضور معلمان می بیند، آن را یک ولنگاری توصیف و تاکید کرده که این وزارتخانه اقداماتی برای کنترل معلمان در این زمینه صورت خواهد داد.

خواندن این مطلب 5 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، روز سه‌شنبه ۲۱تیر۱۴۰۲ «رضا مراد صحرایی»، وزیر آموزش‌و‌پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص اینکه حضور معلمان در فضای مجازی کنترل می‌شود یا نه، پاسخ داد: «متاسفانه در فضای مجازی شاهد یک ولنگاری هستیم و تاکنون پروتکلی برای حضور معلمان در فضای مجازی تدوین نشده است که به‌زودی اقداماتی را در این زمینه صورت خواهیم داد»

این سوالی بود که خبرنگار خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران مطرح کرد.

فشار بر اقشار مختلف معترض در ایران ماههاست که از سوی نهادها و سازمان های مختلف وارد شده و از جمله آنها معلمان هستند که حتی به صرف حضور در تجمعات صنفی نیز بازداشت و با احکام سنگین حبس و اخراج روبه رو شده اند.

انتشار مطالب اعتراضی و همچنین تصاویر بدون حجاب معلمان نیز موضوعی ست که نهادهای امنیتی و انتظامی و همچنین وزارت آموزش و پرورش را نگران کرده و به نظر می رسد با دنبال کردن اقدامات سختگیرانه تر نسبت به گذشته درصدد کنترل و فشار بیشتر بر این قشر هستند.

مراد صحرایی که سال گذشته همزمان با اعتراضات سراسری در ایران، ریاست دانشگاه فرهنگیان را بر عهده دشت، دانشجویان و استادان را تهدید کرده بود که همه معترضان «شناسایی» و اخراج می‌شوند.

در زمان معرفی مرادصحرایی به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نیمه دوم فروردین سال جاری، فایل صوتی از سخنان او منتشر شد که او خطاب به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با تهدید معترضان می‌گوید این دانشجویان «اگر امروز شناسایی نشوند، فردا شناسایی و اخراجشان می‌کنیم».

او دانشگاه فرهنگیان را «تنگه احد نظام»، «متعلق به نظام» و محلی مهم‌تر از «دانشگاه تربیت پاسداری سپاه پاسداران» خوانده و گفته است: «استاد و دانشجویی که در چارچوب نظام حرکت نکند در دانشگاه فرهنگیان جایگاهی ندارند.»

پس از استعفای یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در روز چهاردهم فروردین، ابراهیم رئیسی، رضامراد صحرایی را به‌عنوان سرپرست این وزارت‌خانه معرفی کرد. کسی که براساس گزارش ها در جعل سند و تقلب در اسناد علمی به نفع خود دست داشته. به‌طور مثال، مقاله «پارادوکس‌های صرفی» او تماما کپی یک مقاله‌ خارجی بوده است.