به گزارش فرانیوز، «شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران» روز چهارشنبه یکم شهریور اعلام کرد که در حکم صادرشده علیه خانم عاملیراد، تاریخ اجرای حکم اخراج این معلم، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ همزمان با تاریخ ۱۸ مه ۲۰۲۳، یعنی روز برگزاری مراسم صلح «بنیاد ۱۸ مه» در کره جنوبی و اهدای جایزه ویژه این رویداد به شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران اعلام شده است.
شیوا عاملیراد، عضو انجمن صنفی معلمان مریوان، بهعنوان نماینده بینالمللی این شورا در مراسم گفتهشده بدون حجاب اجباری حضور یافت و جایزه ویژه این مراسم را دریافت کرد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در این رابطه نوشت: “ضمن محکومیت شدید حکم اخراج خانم عاملیراد، تاکید مینماید که حق تشکلیابی و ارتباط با نهادهای آموزشی و کارگری چه در داخل ایران و چه در سطح منطقهای و بینالمللی از حقوق بدیهی و انکارناپذیر معلمان است و این برخوردهای امنیتی کمترین تاثیری در ارادهی فعالین صنفی معلمان برای پیگیری مطالبات برحق خود و شناسایی آن در سطح بینالمللی نخواهد داشت.”
در راستای فشار بر معلمان و جلوگیری از فعالیت های مدنی آنان در مخالفت با جمهوری اسلامی، علاوه بر بازداشت و صدور احکام زندان برای آنان، به تازگی رویه اخراج معلمان از سوی حکومت پیش گرفته شده است. روز گذشته نیز خبر تایید حکم اخراج محمد سعیدی ابواسحاقی استاد موسیقی و معلم لردگانی منتشر شد.
آقای سعیدی ابواسحاقی به مواردی از جمله طرفداری و فعالیت به نفع گروههای معاند، اقدام برای تکریم زنده نگه داشتن جریان اغتشاشات، سرکشی به خانوادههای دادخواه، زیر سؤال بردن نحوهی برخورد با اغتشاشگران و اسطورهسازی از آنان، تهیهی تصویر، مطلب و فیلم از فعالیتهای مذکور با استفادهی ابزاری از موسیقی، هنر و احساسات و بازنشر آن در فضای مجازی متهم شده است.
ابواسحاقی پیش از این به منزل خانواده کیان پیرفلک، کودک کشتهشده در جریان تیراندازی مأموران امنیتی در ایذه نیز رفته بود و با این خانواده دیدار کرده بود.
ماهمنیر مولایی، مادر کیان ویدئوی این دیدار و آوازخوانی ابواسحاقی در خانه آنها را در اینستاگرام منتشر کرده بود.
این معلم در حالی از سوی هیئت یادشده اخراج شده که اتهامات منتسب به وی در هیچ دادگاهی اثبات نشده است.