/

الهه محمدی در جلسه دادگاه: مقامات صدای مردم را بشنوند و مقابل مطالبات آنان نایستند

همسر یکی از بانوان روزنامه‌نگار زندانی با انتشار مطلبی از برگزاری جلسه نهایی رسیدگی به پرونده این روزنامه‌نگار خبر داد و گفت که وی در جلسه دادگاه خواهان پایان سرکوبها و شنیدن صدای مردم توسط مقامات جمهوری اسلامی شده است.

خواندن این مطلب 6 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، سعید پارسایی، همسر الهه محمدی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از برگزاری جلسه نهایی رسیدگی به پرونده الهه محمدی خبر داد.

وی نوشت: جلسه نهایی رسیدگی به پرونده همسرم الهه محمدی امروز در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب بر خلاف درخواست ما به صورت غیرعلنی برگزار و با اخذ دفاع آخر به پایان رسید. الهه کلیه اتهامات را رد کرد و ما امیدواریم دفاعیات صریح بیان شده در دادگاه، مورد بررسی قرار گیرد و صدور رای نهایی با توجه به این دفاعیات، موجبات آزادی او را فراهم نماید.

همسر این روزنامه‌نگار همچنین افزود که خانم محمدی امروز و در دقایق پایانی دادگاه، متنی را مقابل قاضی قرائت و از خود و روزنامه‌نگاری دفاع کرده است.

این روزنامه‌نگار زندانی عنوان کرده است: به نام قلم. من الهه محمدی، ۱۵ سال است که خبرنگارم و در تمام طول زمان کار حرفه‌ای‌ام، غیر از اینکه حرف مردم را بزنم و قدمی در راه بهتر شدن زندگی‌شان بردارم، هیچ کار دیگری نکرده‌ام. من هیچ ارتباطی با هیچ دولت خارجی‌ای نداشته‌ام و افتخار می‌کنم که در کنار مردم ماندم تا صدایشان باشم.

او اظهار داشته است: معتقدم به جای بازداشت خبرنگاران، نهادهای امنیتی، قوه قضاییه، دولت و مجلس باید برای حرف‌های مردم گوش شنوا داشته باشند نه اینکه خبرنگارانی را که کارشان را انجام داده‌اند بازداشت کنند و ما‌ه‌های زیادی بلاتکلیف و در بازداشت موقت نگه دارند.

خانم محمدی گفته است که من و نیلوفر حامدی به عنوان نمایندگانی از بدنه رنجور و شریف مطبوعات ایران در حالی محاکمه می‌شویم که به واسطه برخوردهای امنیتی با خبرنگاران صادق و متعهد، مرجعیت رسانه به خارج از کشور منتقل شده و این برخوردهای شدید با روزنامه‌نگاران موجب آزردگی مردم شده است.

این روزنامه‌نگار زندانی در پایان تاکید کرده است که باید مقامات، به‌ویژه مقامات قضایی، صدای مردم را به‌ویژه زنان و روزنامه‌نگارانی که از زبان آن‌ها سخن می‌گویند، بشنوند و در برابر مطالبات به حق آن‌ها نایستند.

الهه محمدی، روزنامه‌نگار روزنامه هم‌میهن که جزو نخستین خبرنگارانی بود که از قتل مهسا امینی گزارش تهیه کرده بود، اوایل مهر ماه ۱۴۰۱  هنگام عزیمت به دادسرا بازداشت شد و تا هفته‌های اخیر همچنان در بلاتکلیفی قضایی به سر می‌برد.