به گزارش فرانیوز، شارل میشل، رئیس شورای اتحادیه اروپا روز دوشنبه به آسوشیتدپرس گفت که این نشست در پی آن برنامهریزی شده که نگرانیهایی دربارهٔ افزایش تنشها در اروپا و ورود پناهجویان بیشتر به این قاره در پی این جنگ وجود دارد.
آقای میشل گفت: «این درگیری پیامدهای بسیاری دارد، از جمله برای ما در اتحادیه اروپا. این درگیری میتواند پیامدهای امنیتی بزرگی برای جوامع ما داشته باشد».
رهبران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا روز یکشنبه ۲۳ مهر در بیانیهای بر «حق اسرائیل برای دفاع از خود مطابق با قوانین بشردوستانه و بینالملل در برابر حملات خشونتآمیز و بیرویه» توسط حماس تاکید کردند.
در بیانیه آمده است: «ما بر اهمیت ارائه کمکهای فوری بشردوستانه تاکید میکنیم و آماده ادامه حمایت از نیاز های غیرنظامیان در غزه هستیم».
در ادامه بیانیه تاکید شده است که این کمک ها به منظور جلوگیری از وخیم تر شدن درگیری در منطقه است و «با اطمینان از اینکه سازمانهای تروریستی از این کمکها سوء استفاده نمیکنند».
جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا شنبه ۲۲ مهر در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده نوشته بود درخواست اسرائیل برای تخلیه بیش از یک میلیون فلسطینی از شمال نوار غزه در مدت یک روز «کاملا غیرممکن» است.
پیش از آنهم سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد که ایالات متحده از اسرائیل خواسته است تا حمله زمینی به نوار غزه را تا زمانی که یک گذرگاه بشردوستانه برای آوارگان باز شود به تعویق بیاندازد.
این در حالی است که در اوایل روز جمعه ۲۱ مهر ارتش اسرائیل از ساکنان غزه خواست تا خانههای خود را تخلیه کرده و به سمت جنوب حرکت کنند.
از زمانی که گروه فلسطینی حماس به جنوب اسرائیل حمله و جنگ غزه را آغاز کرد، فرانسه دستور ممنوعیت تظاهرات طرفداران فلسطینی را صادر کرد. همچنین تعداد اقدامات یهودستیزانه در فرانسه افزایش یافته است. اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور و همچنین آمریکا حماس را یک سازمان تروریستی میدانند.
موزه لوور در پاریس و کاخ ورسای پس از دریافت تهدیدهای بمبگذاری در روزهای اخیر، بازدیدکنندگان و کارکنان خود را تخلیه کردند.
دولت فرانسه به دنبال حمله مرگبار با چاقو در یک مدرسه توسط یک افراطگرای اسلامی، هفت هزار سرباز را برای افزایش امنیت در سراسر کشور بسیج کرده است.
هزاران فلسطینی روز جمعه پس از هشدار ارتش اسرائیل مبنی بر تخلیه منازل خود از غزه به سمت جنوب نوار غزه گریختند.
سازمان ملل در تازهترین گزارش خود از جنگ در غزه اعلام کرد که با گذشت یک هفته از این جنگ تعداد آوارگان به بیش از ۴۰۰ هزار نفر از خانههای خود در غزه آواره شدند.
نیروهای شبهنظامی حماس که مورد حمایت جمهوری اسلامی هستند شنبه گذشته در یک حمله تروریستی وارد خاک اسرائیل شده و بیش از هزار نفر را کشته و دهها نفر را نیز گروگان گرفتند. اسرائیل در واکنش به این اقدام تروریستی اعلام «وضعیت جنگی» کرد و حملات هوایی به منظور هدف قرار دادن زیرساختها و نیروهای مرتبط با حماس را در دستور کار قرار داد.