رئیس پدافند غیرعامل کشور دشمن را عامل مسمومیت سریالی دانش‌آموزان اعلام کرد!

چند ماه پس از توقف رویداد مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان مدارس کشور، رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادعا کرد که اتفاقات مربوط به مسمومیت دانش‌آموزان یک فناوری شناختی-رسانه‌ای بوده و آن را به دشمن نسبت داد.

خواندن این مطلب 7 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، بر اساس گزارش خبرگزاری حکومتی مهر، غلامرضا جلالی درباره مسمومیت‌های سریالی دانش‌اموزان مدعی شد؛ تهدیدات امروزه شکل جدیدی پیدا کرده و جنگ‌ها در حوزه‌های شناختی قابل ترکیب با مسائل بیولوژیک گسترده شده است. اتفاقات مربوط به مسمومیت دانش‌آموزان یک فناوری شناختی رسانه‌ای بود.

وی افزود: بعد از کنترل فضای رسانه‌ای کشور این موضوع هم کنترل شد. در جلساتی که آن زمان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق یک جنگ ترکیبی است و نباید صرفاً به دنبال علائم پزشکی بگردیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با فرافکنی موضوع مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان ادامه داد: افکار عمومی تا حد زیادی تحت تأثیر رسانه‌های خارجی قرار گرفت. رسانه‌های خارجی می‌توانند به باورهای مردم شکل بدهند و با استفاده از ظرفیت‌های شناختی فکر و ذهن مخاطب را تحت کنترل قرار بدهند.

جلالی در ادامه درباره «شیوه نوین جنگ سایبری» که بنا بر ادعای او در مسمومیت گسترده دانش‌آموزان نقش داشته گفت: «این یک فناوری جدید است که می‌تواند در زمینه ایجاد حالت فیزیکی با ابزار روان‌شناختی اثر بگذارد و چون خانم‌ها و جوانان حساس‌تر هستند، دشمن به‌ طور ویژه دختران جوان را مورد هدف قرار داد.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه مدعی شد که «اگر کسی به رسانه وابسته بشود دچار این مسمومیت می‌شود» و افزود: «توقف مسمومیت‌ها به صورت جالبی و با کنترل اخبار در رسانه‌ها انجام شد. به صورتی که پس از کنترل انتشار اخبار مسمومیت‌های سریالی در مدارس، دیگر شاهد ادامه مسمومیت‌ها نبودیم.»

جلالی اواسط اسفند پارسال نیز مدعی شده بود که مدارس کشور درگیر پدیده‌ای به نام «هراس اجتماعی» شده‌اند که عامل آن «مداخله مستقیم جریان نفاق و معاندین کشور» است.

همچنین وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی هشتم اردیبهشت سال جاری در بیانیه‌ای به عنوان «نتیجه نهایی تحقیقات» خود در مورد حملات به مدارس مدعی شد که «تمارض» دانش‌آموزان و «هراس جمعی» از عوامل اصلی گسترش مسمومیت زنجیره‌ای در مدارس عمدتاً دخترانۀ کشور بوده است.

این ادعاها در حالی است که رئیس کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان در مجلس شورای اسلامی ۲۱ خرداد از نهایی شدن گزارش این کمیته و ارائه آن به رئیس مجلس خبر داد و گفت که عده‌ای با استفاده از بمب‌های بد بوی موجود در بازار اقدام به مسمومیت دانش‌آموزان کرده‌اند.

مسمومیت‌های گازی در مدارس اغلب دخترانه در بسیاری از شهرهای ایران از ماه آذر ۱۴۰۱ در بحبوحه اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» در کشور آغاز شد و تا اردیبهشت امسال هم ادامه پیدا کرد.

مقامات جمهوری اسلامی از آغاز مسموم سازی دانش آموزان، ضمن انکار رابطه این مسمومیت‌ها با حمله‌های گازی اظهار نظرهای متفاوتی در این باره ابراز کرده اند.