به گزارش فرانیوز، دهها هنرمند تئاتر طی بیانیهای با ابراز نگرانی از ابهام در سرنوشت مهدی اعتمادسعید نوشتند؛ نزدیک به ۲ ماه است همسر و کودک دو ساله مهدی اعتماد سعید از او بیخبر هستند.
آنها افزودند: ما نمیدانیم مهدی بازیگر تئاتر و تسهیلگر کودکان” دقیقا به چه اتهامی بازداشت شده، محل نگهداری او کجاست و چرا بعد از هشت هفته همچنان وضعیت او برای همکاران و خانواده گنگ و مبهم است؟
هنرمندان امضاکننده بیانیه تاکید کردند: ما همکاران مهدی ضمن محکوم کردن اینگونه برخوردها، خواستار مشخص شدن سریع ابهامات در مورد وضعیت او و آزادی اش هستیم.
علی رفیعی، احترام برومند، سید محمد مساوات، محمد عاقبتی، ساناز بیان، علی شمس، هانیه توسلی، شهاب آگاهی، نغمه ثمینی و اصغر دشتی از جمله امضاء کنندگان این نامه هستند.
مهدی اعتمادسعید، تسهیلگر دورههای ارتقای مهارتهای فردی از طریق بازی در شرکتها است و بیش از یکهزار ساعت دوره دورهمی در شرکتهای محتلف ایران برگزار کرده است.
آقای اعتمادسعید از حدود ۷ سال پیش پروژه اجتماعی «پرتآپ» را راهاندازی کرده است. او در پارکها یا مناطق کم برخوردار و سانحه دیده، به کمک نیروهای مردمی، به بازی با بچهها میپردازد و به گفته دوستانش «دغدغهاش شاد کردن کودکان از طریق بازی» است.
روز جمعه ۱۹ خردادماه، هنگامی که او مانند همیشه با جمعیت زیادی از کودکان و خانوادههای آنها در پاک لاله تهران، مشغول بازی بودند، نیروهای امنیتی به محل دورهمی آنها وارد شدند و جمعیت را متفرق کردند.
به گفته این منابع آگاه پس از متفرق شدن جمعیت، نیروهای امنیتی آقای اعتمادسعید را تا نزدیک خودرویاش تعقیب کردند و سپس چند موتورسوار او را در حضور همسر و دخترش که دو سال و ۹ ماه دارد، بازداشت کردند.
در طول مدت گذشته، مهدی اعتمادسعید تنها یک بار تماس کوتاه هشت دقیقهای با خانوادهاش داشته و با دخترش صحبت کرده است.
تاکنون هیچ نهادی مسئولیت بازداشت این شهروند را به عهده نگرفته است.
جمعی از پژوهشگران و فعالان اجتماعی با اعتراض به برخورد امنیتی و بازداشت و بیخبری از وضعیت مهدی اعتمادسعید تسهیلگر مهارتهای فردی، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط او شدند.
این پژوهشگران و فعالان اجتماعی که از همکاران آقای اعتمادسعید نیز هستند، در بیانیه خود نوشتهاند: «با گذشت بیش از چهل روز از این بازداشت و بیاطلاعی از وضعیت او، بر خود لازم میدانیم اعتراض شدید خود را نسیت به چنین رفتار امنیتی مخرب و مملو از سوءظن که شریانهای فرهنگی و حیاتی جامعه را نشانه گرفته، اعلام کنیم».
آنها در ادامه بیانیه با بیان اینکه چنین افرادی «شایسته تقدیر و تکثیراند نه برخوردهای قهرآمیز امنیتی» آورده اند: «فعالیتهای خیرخواهانه ذهنهای درخشانی چون مهدی اعتمادسعید، در راستای احیای نشاط جمعی در جامعه با دعوت به بازیهای جمعی و فراهم کردن فرصت تعامل و دیدار مهرآمیز شهروندان به ویژه کودکان و نوجوانان برای تاثیرات مثبت پرشماری که بر سلامت روانی جامعه میگذارد»