/

وزارت کشور در واکنش به اخراج اساتید دانشگاه: کاملا قانونی و وظیفه انقلابی است

مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور ضمن دفاع از اخراج اساتید معترض از دانشگاه ادعا کرد: آنچه رخ داده کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه بوده است که جای تقدیر دارد!

خواندن این مطلب 7 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز،  مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور مدعی شده که بیشترین آسیب به دانشگاه در سالهای گذشته از ناحیه جریان‌هایی وارد آمده است که کوشیده‌اند با سیاسی‌بازی و بهره‌برداری‌های جناحی و انتخاباتی از ظرفیت بزرگ دانشگاه بهره‌برداری مقطعی داشته باشند!

این وزارتخانه با طرح این ادعاها شفاف‌سازی نکرده که چرا به جای وزارت علوم در اینباره موضع‌گیری کرده است.

علی شریفی زارچی از جذب مخفیانه پانزده هزار «عضو هیات علمی همسو» با نظام خبر داد.

وی در حساب اکس (توئیتر سابق) نوشت: در گروه‌های دانشگاهی سندی منتشر شد که نشان می‌دهد دولت رییسی مخفیانه فرایند جذب ۱۵۰۰۰ عضو هیات علمی همسو را به صورت سهمیه‌ای، فوری و خارج از چارچوب علمی موجود دانشگاه‌ها آغاز کرده. این فاجعه یعنی مثلاً تزریق ۱۰۰ نفر به هر دانشگاه علوم پزشکی. سکوت جامعه‌ی علمی خیانت به ایران است.

این عضو هیئت علمی بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، از جمله استادانی بود که در پی حمایت از دانشجویان معترض در سال گذشته از سوی ماموران امنیتی احضار شد.

از سویی دیگر، استادان منتقد یا غیرهمسو با سیاست‌های حکومتی در سالهای گذشته همواره با فشارهای امنیتی، اخراج، تعلیق یا بازنشستگی اجباری مواجه شده‌اند.

در تازه‌ترین نمونه، یکی از اساتید جامعه‌شناسی دانشگاه علامه تهران توسط مدیران این مرکز آموزشی اخراج شد که سبب برانگیختن اعتراض دانشجویان شده است.

در ادامه موج تعلیق و اخراج اساتید معترض یکی از اساتید جامعه‌شناسی دانشگاه علامه تهران توسط مدیران این مرکز آموزشی اخراج شد که سبب برانگیختن اعتراض دانشجویان شده است.

مهدی خویی با انتشار مطلبی در اینستاگرام از اخراج خود پس از هفت سال تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد.

روز شنبه چهارم شهریور سایت دیدبان ایران، آمنه عالی و حمیده خادمی، دو عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی صبح امروز در پی یک تماس تلفنی و بدون ابلاغ حکم رسمی از این دانشگاه کنار گذاشته شدند.

دیدبان ایران نوشته علت اخراج این دو استاد زن دانشگاه علامه طباطبایی، حمایت آن‌ها از دانشجویان معترض در جریان اعتراضات زن، زندگی، آزادی بوده است.

همزمان، داریوش رحمانیان، استاد برجسته تاریخ دانشگاه تهران نیز از تدریس کنار گذاشته شده است.

علی شریفی زارچی، عضو هیات علمی بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، روز شنبه از «دریافت نامه اخراج» خود از این دانشگاه خبر داد. همزمان شوراهای صنفی دانشجویان نیز اعلام کرد ۷ تن از استادان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در ترم جدید تحصیلی حذف شدند.

از سال گذشته و پس از آغاز اعتراضات سراسری، روند اخراج و تعلیق اساتید دادنشگاهها آغاز شد.

در هفته های گذشته نیز چند تن از معلمان که حکم تعلیق و اخراج از کار گرفته بودند از تایید حکم خود خبر دادند.