/

نشریه جویش کرونیکل: نفوذ فرماندهان سپاه در بریتانیا و دعوت به جنگ علیه یهودیان؛ دلیلی بی چون و چرا برای تروریستی اعلام کردن این سازمان

در شرایطی که دولت بریتانیا درخواست‌ها برای قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی را نادیده می‌گیرد، نشریه «جویش کرونیکل» با اشاره به اسناد به دست آمده از حضور و سخنرانی فرماندهان سپاه در مرکز توحید در لندن، نوشت که این سازمان‌ نه‌تنها علیه «شهروندان بریتانیا» توطئه‌های «تروریستی» طراحی می‌کند، بلکه «به‌طور علنی» و با روش‌های «مختص داعش و القاعده» به دنبال «شستشوی مغزی» جوانان و پرورش «افراطی‌‌گری و تروریسم» در خاک بریتانیا است.

خواندن این مطلب 13 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، جوییش کرونیکل، در دو مقاله جداگانه به شرکت برخی اعضای تندرو و ارشد سپاه و سخنرانی‌ آنها در راستای سیاست جمهوری اسلامی در لندن و لزوم تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران پرداخت. 

نشریه «جویش کرونیکل» در گزارشی نوشت فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و برخی اعضای تندروی طرفدار جمهوری اسلامی، از یک سازمان دانشجویی مستقر در لندن برای تبلیغ افراطی‌گری، یهودستیزی، و خشونت‌ورزی در بریتانیا استفاده می‌کنند.

به گزارش این نشریه، انجمن اسلامی دانشجویان در دانشگاه‌های بردفورد، منچستر، لیورپول، لیدز، گلاسکو، ادینبرو، ابردین و کمبریج شاخه‌های فعال دارد و میزبان دست‌کم هشت مقام و فرمانده ارشد سپاه است؛ از جمله چند نفر که نامشان در فهرست رسمی بریتانیا از ناقضان حقوق بشر است. 

جویش کرونیکل این هشت تن رهبران سپاه را شناسایی کرده است که از اوایل سال ۲۰۲۰ برای دانشجویان در محل این گردهمایی که «مرکز توحید» نام دارد و خانه «انجمن دانشجویان علوم اسلامی» بریتانیا است، سخنرانی کرده‌اند.

اسناد به دست آمده توسط این نشریه نشان می‌دهد که سعید قاسمی، از فرماندهان سپاه و از سرکردگان معروف نیروهای لباس‌ شخصی نیز از سویی «واقعیت هولوکاست» را انکار می‌کند و از سوی دیگر، به «آموزش تروریست‌های القاعده می‌بالد».

سعید قاسمی همچنین مخاطبانش را تشویق کرده است که به عضویت سپاه پاسداران در آیند تا «جنگی آخرالزمانی» را علیه یهودیان به راه بیندازند.

این نشریه می‌نویسد که سخنرانی‌های قاسمی در کانال یوتیوب انجمن دانشجویان علوم اسلامی در ژانویه ۲۰۲۱ و در زمان برقراری مقررات قرنطینه مربوط به همه‌گیری ویروس کرونا، بیش از ۲۵ هزار بار دیده شده است؛ سخنرانی که در آن قاسمی از «جنگ آخر زمانی» میان حکومت جمهوری اسلامی و دشمنانش، و کار با القاعده در بوسنی سخن می‌گوید. قاسمی ادعا می‌کند که اگر به او و همرزمانش «خیانت نشده بود» سپاه و قاسم سلیمانی، مقر خود را در بوسنی بنیان نهاده بودند. او می‌گوید: «از آنجا می‌توانستیم کشورهای اروپایی را یکی پس از دیگری بگیریم.»

بر اساس این گزارش، یکی دیگر از فرماندهان به نام حسین یکتا، دیگر عضو لباس شخصی سپاه پاسداران، نیز در این جمع سخنرانی کرده و دانشجویان را به استقبال از انقلاب اسلامی، شهادت و عمل به عنوان «مبارزات مقدس» فراخوانده است.

به نوشته جویش کرونیکل، او در یک سخنرانی‌ «پایان دوران یهودیان» را پیش‌بینی کرد.

این گزارش نشان می‌دهد که مرکز توحید، تازه‌ترین «جبهه نبرد» جمهوری اسلامی برای گسترش نفوذ در بریتانیا است و همزمان دولت بریتانیا درخواست‌ها برای قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی را نادیده می‌گیرد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که فعالیت‌های برون‌مرزی سپاه پاسداران در حالی در بریتانیا ادامه دارد که این سازمان‌ نه‌تنها علیه «شهروندان بریتانیا» توطئه‌های «تروریستی» طراحی می‌کند، بلکه «به‌طور علنی» و با روش‌های «مختص داعش و القاعده» به دنبال «شستشوی مغزی» جوانان و پرورش «افراطی‌‌گری و تروریسم» در خاک بریتانیا است.

همزمان گفته می‌شود که این افشاگری‌ها منجر به درخواست نمایندگان برجسته پارلمان و کارشناسان امنیتی بریتانیا از دولت محافظه‌کار این کشور برای اعلام سپاه پاسداران به عنوان گروه تروریستی شده است.

این نشریه همچنین در روز پنجشنبه گذشته ، این‌ موضوع که یک نهاد بریتانیایی میزبان برخی از «خشن‌ترین و تندروترین فرماندهان سپاه» بوده است را «حیرت‌انگیز»‌ توصیف کرد و نوشت که این تحول باید آخرین دلیل بریتانیا برای قرار دادن بی‌چون و چرای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی باشد. 

بر اساس این گزارش، تحریم‌های کنونی علیه سپاه، فعالیت‌های تبلیغاتی آن و قابلیت آموزش افراد تندرو و افراطی و حتی استخدام اتباع بریتانیا برای عملیات تروریستی را منع نمی‌کند. 

جوییش‌کرونیکل نوشت که در چند سال گذشته بریتانیا صحنه افزایش چشمگیر فعالیت‌های تندروهای اسلامگرا و خشن بوده است؛ از عزاداری برای تروریست‌های کشته‌شده سپاه در «مرکز اسلامی انگلیس» تا ضبط یک سرود تبلیغاتی در مدرسه‌ کودکان. 

این نشریه می‌گوید که فعالیت‌های مرکز نه‌چندان شناخته شده «کانون توحید» که بخشی از شبکه رسمی «انجمن دانشجویان علوم اسلامی» است که خود تحت اداره نمایندگان آیت‌الله خامنه‌ای است، از همه فعالیت‌های جمهوری اسلامی در بریتانیا نگران‌کننده‌تر است. 

بر اساس این گزارش، در شرایطی که این وضعیت، نگرانی‌های جدی در مورد «ترویج ایدئولوژی‌های افراطی» در بریتانیا ایجاد کرده است و نمایندگان خواستار «اقدامات قوی‌تری» برای رسیدگی به این موضوع شده‌اند، با این‌حال، «مقاومت‌هایی» نیز در برابر این اقدام، در درون «وزارت خارجه بریتانیا» مشاهده می‌شود.