به گزارش فرانیوز، مولوی عبدالحمید، امام جمعه زاهدان همچنین از زندانی کردن روحانیون اهل سنت به دلیل اظهارنظرهای سیاسی انتقاد کرد.
او گفت: در ایران رسانه آزاد نداریم در صورتی که باید رسانهها آزاد باشند و از آنها محافظت شود.
امام جمعه زاهدان گفت: «رسانه ملی» از بیت المال تغذیه می شود اما ما از آن سهمی نداریم و به مردم سیستان و بلوچستان پرداخته نمی شود.
مولوی عبدالحمید در ادامه از فیلترینگ گسترده نیز انتقاد کرد.
وی گفت: اجازه نمی دهند حتی تلویزیون ماهوارهای داشته باشیم برای ترویج اعتقادات خود و سایتهای ما را از روز اول فیلتر کردهاند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخشی از سخنانش بار دیگر خواهان آزادی علما، روزنامهنگاران و فعالان سیاسی از زندان شد.
او از اینکه اجازه داده نمی شود اهل سنت رسانه خودشان را داشته باشند انتقاد کرد.
این روحانی اهل سنت در بخش پایانی سخنانش نیز از شورای تامین استان سیستان و بلوچستان خواست به فضای امنیتی در زاهدان و اطراف مسجد مکی خاتمه دهد.
مولوی عبدالحمید گفت ادامه فضای امنیتی در زاهدان برای مسئولان و مردم مناسب نیست و کسب و کار و زندگی مردم را مختل کرده است.
او در پایان از مردم خواست همانند هفتههای گذشته با سکوت مصلی را ترک کنند.
براساس گزارشها و تصاویر منتشره، امروز جمعه ۳ آذرماه ۱۴۰۲، نیروهای نظامی در ورزشگاه مجاور مصلی زاهدان پیش از نماز جمعه مستقر شدند.
همچنین شهر خاش نیز جو امنیتی برقرار بود و نیروهای نظامی در معابر و خیابانهای منتهی به مسجد الخلیل خاش مستقر شده بودند.
وبسایت حالوش نیز در گزارشی از زاهدان نوشت که روز جمعه ۳ آذرماه ۱۴۰۲، نمازگزاران زاهدانی پس از خاتمه نماز جمعه با درخواست مولوی عبدالحمید راهپیمایی سکوت انجام دادند.
حالوش که اخبار سیستان و بلوچستان را پوشش میدهد، همچنین از استقرار نیروهای نظامی در ورزشگاه مجاور مصلی زاهدان پیش از نماز جمعه خبر داد.
حضور پررنگ ماموران امنیتی در هفتههای اخیر و ارسال خودروهای زرهی «ضد گلوله» به این استان در راستای مقابله با جمعههای اعتراضی زاهدان بوده است.
اما فرمانده انتظامی این استان روز پنجشنبه ۲۵ آبان مدعی شده بود خودروهای «تاکتیکی ضدگلوله توفان» برای «ارتقاء امنیت و آرامش و برخورد جدی با مخلان امنیت» در این استان مستقر شدهاند.
مولوی عبدالحمید نیز در نماز جمعه هفته گذشته ۲۶ آبان از اعمال فشار بر خانوادههای کشتهشدگان و مجروحان «جمعه خونین» زاهدان با هدف «قبول دیه» خبر داده بود و اصرار بر این امر را «خلاف عرف و قانون جاری در کشور» دانست.
از هشتم مهر سال ۱۴۰۱ که ماموران به نمازگزاران در زاهدان شلیک کرده کردند و موجب کشته شدن دستکم یک صد تن و جراحت صدها تن دیگر شدند، راهپیماییهای اعتراضی پس از نماز جمعه هر هفته در زاهدان برگزار شده است.