به گزارش فرانیوز، حسن اسمخانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد: ۶۷ دانشآموز به چهار بیمارستان در زنجان منتقل شدهاند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: وضعیت عمومی همه دانشآموزانی را که در اثر «مسمومیت یا اضطراب ناشی از آن» به بیمارستان منتقل شده بودند، مناسب است.
او اشاره کرد که علت این مسمومیت در دست بررسی است.
اسمخانی مدعی شد که مشکل عمده دانشآموزان بستری شده در مراکز درمانی «بار روانی و اضطراب» ناشی از این رویداد بوده است.
آذر ماه سال گذشته، گزارشهای متعددی از «حمله شیمیایی» به مدارس و «مسمومسازی» شمار زیادی از دانشآموزان، در دهها شهر ایران منتشر شد.
رسانههای حکومتی و مقامات جمهوری اسلامی اما هرگونه «مسمومسازی» را تکذیب کردند.
آنها تلاش کردند تا این مسمومیتها را به «تمارض»، «اضطراب» و «بمبهای بدبو» نسبت دهند.
شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نظام، در گفتگو با خبرگزاری «ایلنا» گفته بود که این اقدام یک حرکت کاملاً سازمانیافته است.
علی خامنهای پس از گذشت هفتهها از انتشار اخبار مسمومیتهایی در دانشآموزان مناطق مختلف کشور و حملات گازی به مدارس شهرهای گوناگون به آن واکنش نشان داد.
خامنهای این رویداد را «یک جنایت بزرگ و غیرقابل اغماض» خواند.
همچنین ابراهیم رئیسی مدعی شد که مسمومسازیها «توطئه جدید دشمن برای ایجاد دلهره در دل دانشآموزان و والدین آنها و جنایتی ضدبشری» با هدف «التهابآفرینی در جامعه و تشویش اذهان عمومی و هراسافکنی» است.
غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه وعده داده بود که در صورت «دستگیر شدن» عوامل مسمومیت دانشآموزان، پرونده عوامل آن «به صورت ویژه و خارج از نوبت» رسیدگی خواهند شد.
تاکنون اطلاع رسمی از عاملان و انگیزه مسمومسازی سریالی دانشآموزان منتشر نشده است.