به گزارش فرانیوز، بر أساس اعلام رسانههای حقوق بشری این شهروند ۶۳ ساله به اتهام «عضویت در تشکیلات معارض» به هفت سال حبس و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شده است.
آقای ذبیحیمقدم مهرماه سال گذشته در منزل شخصی خود بازداشت و با گذشت حدود دو ماه و نیم به قید وثیقه آزاد شده بود.
این شهروند بهائی پیش از این نیز چند مرتبه سابقه بازداشت و تحمل حبس را به دلیل اعتقادات خود داشته است.
پیش از آن نیز جامعه جهانی بهائیان اوایل آبانماه جاری اعلام کرد در ادامه موج فزاینده آزار و اذیت این اقلیت مذهبی در ایران، ۳۶ مورد حمله به آنها در شهرهایی مانند اصفهان و یزد انجام شده و ۲۶ بهایی که ۱۶ تن از آنها زن هستند، در مجموع به ۱۲۶ سال زندان محکوم شدهاند.
شهروندان بهائی در ایران از آزادیهای مرتبط به باورهای دینی محروم هستند، این محرومیت سیستماتیک در حالی است که طبق ماده ۱۸ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی هر شخصی حق دارد از آزادی دین و تغییر دین با اعتقاد و همچنین آزادی اظهار آن به طور فردی یا جمعی و به طور علنی یا در خفا برخوردار باشد.
بر اساس منابع غیررسمی در ایران بیش از سیصد هزار شهروند بهائی وجود دارد اما قانون اساسی ایران فقط اسلام، مسیحیت، یهودیت و زرتشتی گری را به رسمیت شناخته و مذهب بهائیان را به رسمیت نمیشناسد. به همین دلیل طی سالیان گذشته همواره حقوق بهائیان در ایران به صورت سیستماتیک نقض شده است.
طبق گزارشات منتشر شده در روزهای اخیر، دستکم ۱۴ شهروند بهائی در شهرهای کرج و همدان بازداشت و ۳۴ شهروند بهائی دیگر در همدان به ستاد خبری وزارت اطلاعات این شهر احضار شدهاند.