به گزارش فرانیوز، نکته جالب ماجرا آنجاست که حضور قاضیزاده هاشمی و خانوادهاش در مونترال کانادا خیلی اتفاقی افشا شد. «رادیو کانادا» مستندی تبلیغی از صنعت توریسم کبک در یوتوب خود منتشر کرده بود که در بخشی از این مستند که حضور توریستها را در شهر مونترال نشان میدهد و تصویر قاضیزاده هاشمی و خانوادهاش نیز دیده میشود.
وزیر بهداشت دولت روحانی در سال ۱۳۶۵ و در بحبوحه جنگ ایران و عراق از دانشگاه علوم پزشکی مشهد فارغالتحصیل شد. البته او در همان دوران نیز فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاههای نجف، خاتم الانبیاء و ستاد کربلا را بر عهده داشت و در چند عملیات نیز فرماندهی مهندسی رزمی بود.
قاضیزاده هاشمی سال ۶۸ توانست دوره تخصص چشمپزشکی را به اتمام برساند.
حضور قاضیزاده هاشمی در کانادا واکنشهای بسیاری را در شبکههای اجتماعی برانگیخته است و دولت جاستین ترودو را به در پیش گرفتن سیاستهای دوگانه متهم کردند.
از جمله حامد اسماعیلیون، از چهرههای شاخص مخالف جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه، ۱۸ مرداد، در توئیتر خود با انتشار تصاویر حضور این سیاستمدار جمهوری اسلامی در خیابانهای مونترال، با مخاطب قرار دادن دومینیک لبلانک، وزیر جدید امنیت عمومی کانادا و مارک میلر، وزیر مهاجرت کانادا، به محدودیتهای وضع شده در زمینه رفتوآمد سیاستمداران جمهوری اسلامی به خاک کانادا اشاره کرد.
آقای اسماعیلیون با اشاره به اینکه یکی از وزرای دولت حسن روحانی «آزادانه» در خاک کانادا قدم میزند در پیام خود خواستار پاسخگویی و اقدام فوری دولت کانادا شده است.
تعدادی از ایرانیان نیز با اشتراکگذاری تصاویر قاضیزاده هاشمی و خانوادهاش در کانادا خواستار دخالت دولت این کشور شدند.
هرچند پارلمان کانادا در سال ۹۷ طرحی را تصویب کرد که دولت این کشور سپاه پاسداران را در لیست گروههای تروریستی قرار میداد و جاستین ترودو نیز از این طرح حمایت کرد، اما تا کنون دولت کانادا از این اقدام سر باز زده است.
به دنبال سرکوب اعتراضات سراسری ایران و پس از فشار افکار عمومی در مهرماه سال گذشته جاستین ترودو در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که ۱۰ هزار نفر از فرماندهان سپاه توسط این کشور تحریم شده و به صورت دائم حق ورود به کانادا را نخواهند داشت.
و همچنین گفت که کانادا ۷۶ میلیون دلار برای افزایش ظرفیت خود جهت اجرای این تحریمها هزینه خواهد کرد. در همان زمان تردیدهایی نسبت به عملیشدن چنین تحریمی مطرح شده بود.
ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی از آغاز خیزش انقلابی مردم در کشور، با تجمعات گسترده و متعدد خود در اعتراض به سیاست های دولت کانادا در واکنش به اقدامات ضد بشری جمهوری اسلامی خواهان تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران شده اند.
در اوایل مرداد ۱۴۰۲، نیز رسانههای آلمانی و شماری از فعالان حقوقبشر ایرانی و آلمانی از سفر «حسینعلی نیری»، قاضی شرع هیات متصدی اعدامهای ۱۳۶۷ در بیمارستانی در آلمان برای درمان خبر دادند.
«دیولت» روزنامه آلمانی گزارش کرد که نیری در موسسه بینالمللی علوم اعصاب (INI) در هانوفر «بستری» بوده و «جراحی» شده است.
«فردریک شیندلر»، سردبیر سیاسی دیولت، در مطلبی نوشت «جمعه گذشته دو دستگاه خودرو با پلاک سفارت جمهوری اسلامی ایران وارد پارکینگ این درمانگاه شد.»
روزنامه آلمان دیولت به نقل از منابعی نوشت حسینعلی نیری در یک کلینیک خصوصی در هانوفر تحت عمل جراحی قرار گرفته بود. فعالان حقوقبشر از مقامات آلمانی خواستهاند او را بهاتهام جنایت علیه بشریت تحت تعقیب قرار دهند.
کلینیک خصوصی جراحی مغز و اعصاب «آیانآی»، (INI) در هانوفر، توسط پروفسور «مجید سمیعی» اداره میشود.