به گزارش فرانیوز، همچنین تصویر نامهای منتشر شده که در آن رئیس «قرارگاه مرکزی اربعین» از معاون وزیر کشور که «رئیس ستاد مرکزی اربعین» است، خواسته است تا این کالاها به موکبها اختصاص یابد.
بر اساس این گزارش، همراه این نامه جدولی آمده که درخواست انتقال «۳۲۰۰ تن گوشت مرغ، ۲۷۰۰ تن گوشت قرمز، ۴۶۰ تن تخم مرغ، هشت هزار تن برنج، ۱۵۰ تن دارو، شش هزار تن آرد، ۲۵۰۰ تن سیبزمینی، چهار هزار تن پیاز ۵۰۰ تن شکر، ۵۰۰ تن قند و ۴۵۰۰ تن روغن خوراکی» و همچنین ۸۰۰ هزار لیتر فرآوردههای نفتی ارائه شده است.
در این نامه پیشبینی شده که حدود سه هزار موکب (ایستگاههای پذیرایی رایگان) قرار است برای بیش از «چهار میلیون» زائر فعالیت کنند.
گمرک ایران دستور اختصاص همه کالاها به جز دارو و فرآوردههای نفتی را صادر کرده است تا به تفکیک به موکبهای استانهای مختلف ارائه شود.
ناتوانی مردم در خرید کالاهای اساسی و از جمله گوشت و مرغ در ماههای اخیر تیتر اول رسانه ها بوده و شکایت از وضعیت نامساعد اقتصادی به کرات از سوی شهروندان و حتی برخی مسئولان مطرح شده، در چنین شرایطی جمهوری اسلامی برای اهداف سیاسی خود با راه اندازی کارناوال اربعین سالانه میلیاردها تومان هزینه می کند.
علاوه بر اختصاص ارز مسافرتی به شرکت کنندگان در مراسم اربعین، وزارت خانه ها و سازمان ها نیز برخی وعده های تشویقی در نظر گرفته اند. از جمله وزارت رفاه که اعلام کرد برای کارمندان خود علاوه بر سه روز مرخصی تشویقی، ۵ میلیون تومان کمک هزینه و یک میلیون تومان برای هریک از اعضای خانواده، جهت اعزام به راهپیمایی اربعین پرداخت می کند.
وزارت راه و شهرسازی نیز ۲۹ تیرماه از واردات دو هزار دستگاه اتوبوس برای شرکت در مراسم «اربعین» امسال در عراق خبر داده بود.