هانگ ژو
/

با اعتراض چین طلا و نقره زنان ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو پس گرفته شد

مدال طلا و نقره هاشمیه متقیان و زینب مرادی، دو ورزشکار زن ایرانی که در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو شرکت کرده بودند پس از اعتراض چین که میزبان این رقابت‌هاست، پس گرفته شد.

خواندن این مطلب 5 دقیقه طول میکشد.

به گزارش فرانیوز، روز گذشته و در اولین رقابت دوومیدانی کاران ایران در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، دو مدال طلا و نقره برای کاروان ورزشی ایران به دست آمد، اما پس از اعتراض کشور چین مبنی بر دیر رسیدن ورزشکاران ایرانی به محل «کال روم»، و بعد از بررسی کمیته برگزاری بازی‌ها، این دو ورزشکار از جدول رده‌بندی حذف شده و مدل نیز به آنها تعلق نگرفت.

عبارت «کال روم» (call room) در مسابقات ورزشی، به یک اتاق یا منطقه مشخص اشاره دارد که در آن ورزشکاران قبل از شرکت در مسابقه نهایی یا مسابقه اصلی در آنجا حضور پیدا می‌کنند در این مکان، ورزشکاران به آخرین آماده‌سازی‌ها، چک‌کردن تجهیزات، و انتظار برای ورود به زمین مسابقه مشغول می‌شوند و این اقدام به منظور اداره بهتر مسابقات و تضمین اجرای صحیح آماده‌سازی ورزشکاران و ادامه مسابقات در زمان مناسب انجام می‌شود.

هاشمیه متقیان و زینب مرادی در رشته پرتاب نیزه بانوان موفق به کسب مدال طلا و نقره شده بودند و با حذف این دو ورزشکار مدال طلای این ماده به چین می‌رسد.

سعید سلگی، معاونت کمیته پارالمپیک ایران می‌گوید: «اگر تخلفی صورت گرفته، چطور سرداور اجازه حضور نمایندگان ایران را در محل برگزاری مسابقه داد؟ ورزشکاران ما احکام قهرمانی را هم دریافت کرده‌اند».

او با اشاره به اینکه ایران به این تصمیم اعتراض می‌کند، گفت: «با اعلام این موضوع از سوی کمیته برگزاری، ما اعتراض رسمی خود را هم به کمیته برگزاری بازی‌ها و هم فدراسیون جهانی پارادوومیدانی اعلام کردیم».

در همین حال محمد شروین اسبقیان، سرپرست تیم ملی پارادوومیدانی معتقد است نفوذ چین باعث شد که یک سرقت صددرصد ورزشی و مدالی صورت بگیرد و مدال‌های طلا و نقره هاشمیه متقیان و زینب مرادی پس گرفته شود.

محمد شروین اسبقیان گفت: «با توجه به نفوذی که داشتند، صورت گرفته است و وقتی مدال طلا و نقره ورزشکاران ما در این ماده را گرفتند، ورزشکار چین که سوم شده بود، به مدال طلا رسید که در میان بهت و حیرت ما این اتفاق رخ داد».