Categories: ایرانجهان

همزمان با افزایش تنش‌های دریایی در منطقه؛ «ناوشکن البرز» وارد دریای سرخ شد

به گزارش فرانیوز، این خبرگزاری نوشت که ناوگروه‌های ارتش «از اوایل سال ۸۸» برای «تامین امنیت خطوط کشتی‌رانی و مقابله با دزدان دریایی»، ماموریت در آبهای آزاد را آغاز کرده‌اند.

به گزارش تسنیم، ناوشکن البرز در «سال ۱۳۵۱» به نیروی دریایی پیوسته و «در سال ۹۸ پس از تعمیرات اساسی و نصب سیستم‌های جدید»، دوباره به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش ملحق شده است.

شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آذر ماه گفته بود «ناوشکن جماران در خلیج عدن مشغول تأمین امنیت کشتیرانی است و ناوشکن البرز نیز در دریای سرخ این مأموریت را عهده‌دار است.

خبرگزاری دولتی ایرنا درباره ناوشکن البرز نوشت: این ناوشکن با هزار و ۵۵۰ تن وزن، افزون بر ۳۶ گره دریایی سرعت دارد. این شناور با عمری بیش از ۴۸ سال با صرف ۴۵ هزار و ۲۵۰ نفر ساعت‌کار مفید، تعمیر و نوسازی شده است.

به نوشته ایرنا، «سامانه دفاع نقطه‌ای کمند» (دفاع نزدیک دریایی) و سامانه کنترل آتش (FCS) در بخش میانی کشتی، سامانه کنترل آتش شامل مدیریت کنترل آتش الکترواپتیکالی و یک سامانه توپی شکل (شبیه به سامانه‌های پدافند هوایی «سراج ۱») و پرتابگر ۱۲ تایی چف و فلر، از جمله ویژگی‌های ناوشکن البرز است. این ناوشکن با شماره بدنه ۷۲ از ناوهای کلاس الوند به حساب می‌آید.

آمریکا با همکاری چندین کشور دیگر از جمله بریتانیا ائتلافی دریایی را تشکیل داده تا از حمله حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ جلوگیری کند.

براساس گزارش ها، از زمان حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس، حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی به دست‌کم ۲۰ کشتی در حال گذر از دریای سرخ حمله کرده‌اند.

دولت بریتانیا گفته است که ایران را در این حملات مسئول می‌داند و آماده است در کنار آمریکا با حملات حوثی‌ها مقابله کند.

حملات حوثی‌ها به کشتی‌های تجاری در حال گذڕ از دریای سرخ، تجارت جهانی را مختل کرده و شرکت‌های بزرگ کشتیرانی مجبور شده‌اند مسیر طولانی‌تر و پرهزینه‌تری را در اطراف دماغه امید نیک آفریقا به جای کانال سوئز طی کنند.

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا، روز یکشنبه گفت که در تماسی به حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی گفته است که ایران باید برای توقف حملات حوثی‌ها در دریای سرخ اقدام کند..

کامرون در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «من به صراحت اعلام کردم که ایران با توجه به حمایت طولانی مدت از حوثی‌ها، مسئولیت جلوگیری از این حملات را بر عهده دارد و این حملات «جان بی‌گناهان و اقتصاد جهانی را به خطر می‌اندازد.»

در همین حال به گزارش رسانه‌های ایران، محمد عبدالسلام سخنگوی سیاسی حوثی‌ها با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی و مشاور ارشد او در تهران دیدار کرده است. او دیروز با علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز ملاقات کرده بود.

مصی

Recent Posts

حمله سایبری آمریکا به کشتی ایرانی مظنون به جاسوسی

شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد که دولت این کشور…

9 ماه ago

«ایکس» نشان آبی حساب‌ رسانه‌های دولتی جمهوری اسلامی را حذف کرد

شبکه اجتماعی «ایکس» نشان‌ تایید آبی و طلایی را از حساب‌ چند رسانه حکومتی ایران…

9 ماه ago

هشدار وزیر خارجه سوئد به امیرعبداللهیان: توطئه قتل یهودیان در سوئد بر روابط ما تأثیرگذار است

توبیاس بیلستروم، وزیر خارجهٔ سوئد می‌گوید به‌دنبال انتشار گزارش‌هایی از تلاش ایران برای حمله به…

9 ماه ago

هشدارها به نتانیاهو در مورد عملیات جدید ارتش؛ حمله به «رفح» فاجعه‌بار خواهد بود

رهبران کانادا، استرالیا، و نیوزیلند آتش‌بس «فوری» بشردوستانه در جنگ غزه را خواستار شدند و…

9 ماه ago

بازداشت رویا ثابت شهروند بهایی ساکن امارات در شیراز

ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را…

9 ماه ago

محمدرضا کارگر پیشه مقدم، وکیل دادگستری بازداشت شد

یک وکیل دادگستری توسط نیروهای امنیتی در کرج بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی…

9 ماه ago