بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، اعلام کرد هر زمانی که حملهای در خاورمیانه انجام میشود، این حمله به اسرائیل نسبت داده میشود که «گاهی اسرائیل واقعا مسوول حمله بوده و گاهی نه.»
نتانیاهو در مصاحبهای با شبکه خبری سیانان، ضمن خودداری از پاسخ به این سوال که آیا اسرائیل عامل حمله شامگاه شنبه هشتم بهمن به یک تاسیسات نظامی در اصفهان بوده، تاکید کرد این کشور علیه توسعه تسلیحات و تلاش برای دست یافتن به بمب اتمی در ایران که خواهان نابودی اسرائیل است، اقداماتی انجام داده و میدهد.
او سپس گفت که جمهوری اسلامی علاوه بر مرگ بر اسرائیل، شعار مرگ بر آمریکا هم میدهد و تنها راهی که برای جلوگیری از دست یافتن یک «رژیم یاغی» به سلاح اتمی وجود دارد، ترکیبی از تحریمهای فلجکننده و از آن مهمتر، یک تهدید نظامی معتبر است.
نخستوزیر اسرائیل هشدار داد که اگر این اقدامات شکست بخورد، راهی به جز اقدام عملی (حمله نظامی) وجود نخواهد داشت.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به ارسال تسلیحات از ایران به روسیه گفت که جهان در حال نزدیک شدن به شناخت جمهوری اسلامی است؛ رژیمی که علیه مردم خود توحش میکند و پهپادهای ارسالیاش مردم را در اوکراین، در قلب اروپا به قتل میرساند.
به گفته او، حال که جهان در حال درک خطر رژیم ایران است، گام بعدی دست به اقدام عملی زدن برای جلوگیری از دست یافتن چنین رژیم خطرناکی به سلاح اتمی است زیرا اقدامات بیثباتکننده رژیم ایران در سطح جهان و تلاشش برای رسیدن به سلاح اتمی، همه جهان را تهدید میکند.
درباره جنگ روسیه در اوکراین، نتانیاهو اعلام آمادگی کرد که اگر همه طرفهای درگیر درخواست کنند، به عنوان میانجی بین روسیه و اوکراین عمل کند.
او گفت که در آغاز جنگ چنین درخواستی را مطرح کرده اما چون در آن زمان او رهبر اپوزیسیون بوده و نخستوزیر کس دیگری بوده، این درخواست نپذیرفته نشده است.
نتانیاهو گفت چنین میانجیگریای باید در زمان و شرایط مناسب انجام شود.
همچنین روزنامه جروزالم پست در مقالهای این پرسش را بررسی کرده که آیا ایران در حال تحریک مردم اسرائیل به اقدامات غیرقانونی در جریان اعتراض به تغییرات مورد نظر دولت در سیستم قضایی است؟
هفته گذشته، یک موسسه ناظر بر میساینفورمیشن در اسرائیل به نام «فیک ریپورتر» مطلبی منتشر کرد و نوشت که حدود ۸۰ حساب جعلی را در توییتر یافته که مردم اسرائیل را به چنین اقداماتی تحریک میکنند.
اگرچه این موسسه کشور خاصی را مسوول این اقدامات ندانسته اما جروزالم پست با اشاره به سابقه جمهوری اسلامی در این زمینه نوشت که بعید نیست جمهوری اسلامی پشت این کمپین باشد.
این در حالی است که همزمان، دیروز برای نخستین بار روسای سازمانهای امنیت سایبری کشورهای عضو پیمان ابراهیم (اسرائیل، امارات، بحرین، مراکش و ایالات متحده) در نشستی در تلآویو، همه با هم در برابر دوربینها حاضر شدند و درباره آینده امنیت سایبری و همکاریهای کشورهایشان در این زمینه صحبت کردند.
شبکه انبیسی نیوز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد که دولت این کشور…
شبکه اجتماعی «ایکس» نشان تایید آبی و طلایی را از حساب چند رسانه حکومتی ایران…
توبیاس بیلستروم، وزیر خارجهٔ سوئد میگوید بهدنبال انتشار گزارشهایی از تلاش ایران برای حمله به…
رهبران کانادا، استرالیا، و نیوزیلند آتشبس «فوری» بشردوستانه در جنگ غزه را خواستار شدند و…
ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را…
یک وکیل دادگستری توسط نیروهای امنیتی در کرج بازداشت و به یکی از بازداشتگاههای امنیتی…