انتقال رویا ذاکری از بیمارستان روانپزشکی به اداره اطلاعات تبریز

به گزارش فرانیوز، سینا یوسفی وکیل دادگستری، روز یک‌شنبه در توئیتی این خبر را اعلام کرد و افزود که به خانم ذاکری اجازه ملاقات با وکیلش داده نشده است.

در روزهای گذشته ویدئویی از این معترض در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود که او در خیابان فریاد می‌زد: «مرگ بر خامنه‌ای.»

پس از آن و پیش از اعلام هویت این معترض، کاربران شبکه‌های اجتماعی به او لقب «دختر تبریز» دادند و با این عنوان، ویدئوی اعتراضی او را بازنشر کردند.

به گفته آقای یوسفی رویا ذاکری، کارشناس ارشد کامپیوتر، در آزمون استخدام سال ۱۴۰۰ قبول شده بود و با وجود طی کردن تمامی مراحل و مصاحبه‌های مربوط به استخدام، به دلیل بازداشت در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ از استخدام نهایی محروم شد.

در روزهای گذشته برخی منابع خبری اعلام کرده بودند که خانم ذاکری پس از بازداشت به یک بیمارستان روانپزشکی در تبریز منتقل شده است.

آقای یوسفی در توئیت امروز خود این خبر را تأیید و اعلام کرد که این معترض با دستور دادستان از بیمارستان اعصاب و روان رازی در تبریز به اداره اطلاعات این شهر در باغشمال منتقل شده است.

روز ۲۳ مهر ۱۴۰۲ ویدیویی از یک زن جوان در تبریز منتشر شد که در آن با درماندگی و در حالی‌ که مشخص بود بسیار خشمگین است، شعار «مرگ بر خامنه‌ای» سر می‌دهد.

در توضیح این ویدیو آمده بود که ماموران حجاب موتوری به این زن جوان حمله کرده و او را بر زمین انداخته‌اند و او که از این حمله آسیب دیده است، علیه رهبر جمهوری اسلامی شعار سر می‌دهد.

روز بعد، یعنی ۲۴ مهر ۱۴۰۲، رسانه‌های نزدیک به حکومت بدون نام بردن از او، از انتقال این زن جوان به بیمارستان روان‌پزشکی خبر دادند.

در اطلاعیه پلیس که خبرگزاری «ایسنا» آن را با تیتر «سوءاستفاده رسانه‌های معاند از وضعیت بیماری روحی و روانی دختر تبریزی» منتشر کرده، ادعا شده است: «حوالی ظهر روز گذشته، برابر تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و مرکز اورژانس ۱۱۵ مبنی بر این‌که یک خانم مریض احوال در خیابان منجم تبریز دچار هذیان‌گویی شده است، بلافاصله عوامل اورژانس و ماموران پلیس در محل حاضر شدند.»

در این اطلاعیه هم‌چنین آمده است که با اعلام خانواده و نزدیکان این زن که در محل حضور داشتند، او که سابقه بیماری روانی داشته، با هماهنگی ماموران اورژانس و هدایت خانواده به مراکز درمانی اعزام و تحت درمان قرار گرفته است.

پلیس هم‌چنین در اطلاعیه خود آورده است: «برخی رسانه‌ها با اقدام مغایر با اخلاق و اصول رسانه‌ای، از وضعیت بیماری روحی و روانی وی سوء استفاده کرده بودند.»

پس از آن، تا روز پنج‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ از دختر تبریز خبری نبود. روز پنج‌شنبه، فعالان ترک آذربایجانی و خبرگزاری «هه‌نگاو» هویت او را منتشر کردند. نامش رویا ذاکری است.

مصی

Recent Posts

حمله سایبری آمریکا به کشتی ایرانی مظنون به جاسوسی

شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد که دولت این کشور…

7 ماه ago

«ایکس» نشان آبی حساب‌ رسانه‌های دولتی جمهوری اسلامی را حذف کرد

شبکه اجتماعی «ایکس» نشان‌ تایید آبی و طلایی را از حساب‌ چند رسانه حکومتی ایران…

7 ماه ago

هشدار وزیر خارجه سوئد به امیرعبداللهیان: توطئه قتل یهودیان در سوئد بر روابط ما تأثیرگذار است

توبیاس بیلستروم، وزیر خارجهٔ سوئد می‌گوید به‌دنبال انتشار گزارش‌هایی از تلاش ایران برای حمله به…

7 ماه ago

هشدارها به نتانیاهو در مورد عملیات جدید ارتش؛ حمله به «رفح» فاجعه‌بار خواهد بود

رهبران کانادا، استرالیا، و نیوزیلند آتش‌بس «فوری» بشردوستانه در جنگ غزه را خواستار شدند و…

7 ماه ago

بازداشت رویا ثابت شهروند بهایی ساکن امارات در شیراز

ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را…

7 ماه ago

محمدرضا کارگر پیشه مقدم، وکیل دادگستری بازداشت شد

یک وکیل دادگستری توسط نیروهای امنیتی در کرج بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی…

7 ماه ago