به گزارش فرانیوز، علی صالحی بدون نام بردن از بانکی که از آن اختلاس شده و مدیر دایره صندوق این بانک اعلام کرد که فرد متخلف با همکاری فرد دیگری قصد داشته که مبلغ ۲۹ هزار میلیارد ریال را به ارز دیجیتال تتر تبدیل و با خود از کشور خارج کند.
او در تشریح این ماجرا گفت که مدیر صندوق بانک که در پی اخذ اقامت یکی از کشورهای اروپایی بود، در همین راستا بهکرات به خارج از کشور رفتوآمد داشته است.
این مقام قضایی دادستانی تهران همچنین افزود که این مدیر بانکی برای خرید ۶۰ میلیون دلار ارز دیجیتال تتر، با استفاده از مهر اختصاصی رئیس شعبه و جعل امضای او دو فقره چک رمزدار به مبلغ ۲۹ هزار میلیارد دلار صادر میکند و بلافاصله راهی مرزهای غربی کشور میشود.
به گفته دادستان تهران سامانه «سایما» متوجه مغایرت مبلغ اختلاس شده میشود و نهایتاً با گزارش موضوع به حراست بانک، از منظورشدن چکها در حساب فروشنده رمزارز ممانعت به عمل آورده و در ادامه با صدور دستورات قضایی، متهمان توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند و پرونده پس از تکمیل تحقیقات قضایی، با صدور کیفرخواست جهت رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
در سالهای گذشته پرونده های اختلاص بسیاری در قوه قضائیه گشوده شده است که در هر کدام از آنها رد پای مسئولان بالادستی و مقامات ارشد حکومت به چشم می خورد و درنتیجه بررسی آنها کمتر به نتیجه مطلوب و بازگشت پول منجر شده است.
در یکی از این نمونه ها، اختلاس ۹۲ هزار میلیارد تومانی است. رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ۱۸ اسفندماه، وقوع سوء استفاده مالی در «فولاد مبارکه» را تأیید کرد، اما گفت که مبلغ تخلف هنوز مشخص نیست. به گفته این مقام، مبلغ این تخلف مالی ممکن است از میزان ۹۲ هزارمیلیاردی هم که پیشتر گفته شده بیشتر باشد.
شبکه انبیسی نیوز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد که دولت این کشور…
شبکه اجتماعی «ایکس» نشان تایید آبی و طلایی را از حساب چند رسانه حکومتی ایران…
توبیاس بیلستروم، وزیر خارجهٔ سوئد میگوید بهدنبال انتشار گزارشهایی از تلاش ایران برای حمله به…
رهبران کانادا، استرالیا، و نیوزیلند آتشبس «فوری» بشردوستانه در جنگ غزه را خواستار شدند و…
ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را…
یک وکیل دادگستری توسط نیروهای امنیتی در کرج بازداشت و به یکی از بازداشتگاههای امنیتی…